028 Project De Klee - Borgloon    
Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee', 14 luxe appartementen Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard, BEN 20 is optioneel, waardoor de appartementen energie besparend blijven. Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100m van de verbindingsweg Tongeren - St Truiden. De indeling van de appartementen is nog zelf te bepalen, ieder appartement beschikt over een parkeerplaats en een berging. Gelijkvloers zijn er 4 ruime 2-kamer appartementen en 1 ruim 1-kamer appartement elke voorzien van een zongericht terras en de lift geeft toegang tot de parkeergarage. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime 2-kamer appartementen en 1 ruim 1-kamer appartement eveneens voorzien van zongerichte terrassen en een ruim 2 kamer duplex appartement bereikbaar via een buitentrap met een terras vooraan en een achteraan. De tweede verdieping bestaat uit 4 ruime duplex appartementen met 2 of 3 slaapkamers of aangrenzende dressing, met zon gerichte terrassen. Vanaf 199.000 euro excl.kosten. E<30 standaard = 5 jaar lang maar 1/2 KI betalen E<20 OPTIE = 5 jaar lang geen KI betalen Prijzen zijn excl. kosten en incl. parkeerplaats en kelder.

Virtueel bezoek Meer details
 
  058 Project 'T Root Vliermaal - Kortessem Vliermaalroot    
Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Momenteel bieden we woning 2 te koop aan met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras en tuintje met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, apart toilet, vide. Verder is er ook een zolder en een carport.

Meer details
 
  059 Project Haspengoud - Borgloon    
Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 penthouse. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een terras en parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. Ieder appartement heeft een inkomhall, toilet, living, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, terras en een parkeergelegenheid achter het gebouw. Het penthouse heeft een extra slaapkamer of bureelruimte en heeft zowel vooraan als achteraan 2 terrassen. Prijzen vanaf 199.250 euro excl.kosten.

Meer details

1      


Copyright WHISE nv © 2018 - All rights reserved