Gelieve uw selectie te maken.
 
            Gemeente     Categorie     Prijs    
 
HUIS / TONGEREN KONINKSEM
Ruime woning rustig gelegen, voortuin en achtertuin, dubbele garage met ruime berging en automatische poort, hekwerk rondom de woning met automatische...

Oppervlaktes
Totale oppervlakte
240
Binnenkant
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

» Meer details
        
Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 52

    Stad Type Doel Prijs
Borgloon Haren huis te koop € 229.000
036 - Mooie, rustig gelegen half open bebouwing met ruime tuin en garage. De woning heeft een inkomhal, apart toilet. Ruime woon- en eetkamer en ruime keuken met zicht op de tuin. Er is ook achteraan een inkomhal met opbergkasten. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan twee ruime. Badkamer met ligbad. Alle ramen zijn in dubbele beglazing in hout met over de volledige woning ook rolluiken. Er is een volledige kelder die functioneel kan worden gebruikt als wasruimte, opbergruimte, hobbyruimte, deze heeft ook rechtstreekste toegang op de tuin. Overdekt terras en ruime tuin, afgesloten garage en overdekte opbergruimte achteraan in de tuin. EPC: 333 kWh Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja (ref: 3304806)

Meer details

Borgloon huis te koop € 285.000
054 - Open bebouwing ideaal gelegen op de verbindingsweg Tongeren - St Truiden met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, living, keuken, badkamer, ruime slaapkmer, cv berging, wasplaats/berging. Op de eerste verdieping is er een nachthall en 3 slaapkamers. Verder is er een tuin, met tuinhuis en een zoldering boven de garage. EPC 273 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Woongebied, industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja (ref: 3284466)

Meer details

Borgloon Bommershoven huis te koop € 285.000
020 - Mooie woning met op het gelijkvloers een inkomhall, living, eetkamer, keuken, badkamer met douche, wasplaats en koele berging. Op de eerste verdieping is er een overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, dressing en een cv-ruimte. Terras en tuin. Carport voor twee auto's. EPC 259 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3271591)

Meer details

Borgloon huis In optie € 320.000
022 - Rustig gelegen zeer mooie open bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, bureel, woonkamer, keuken, en een douchekamer. Op de eerste verdieping is er een nachthall, 4 slaapkamers en een badkamer. Verder is er een garage en een omheinde tuin met tuinberging. EPC 202 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3271398)

Meer details

Borgloon huis te koop € 249.000
076 - Rustig gelegen half open bebouwing met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, living, keuken, badkamer, bureel, veranda en terras. Op de eerste verdieping is er een nachthall en 3 slaapkamers. Kelder en geïsoleerde zolder. Verder is er ook een tuin met tuinhuis.Waterverzachter. Geïsoleerde buitenmuren. EPC: 359 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3266813)

Meer details

Borgloon Bommershoven huis te koop Prijs op aanvraag
005 - VERLAAGDE PRIJS! Zeer mooie instapklare open bebouwing met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, living, eetplaats, keuken, berging/wasplaats, ruime veranda. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Verder is er een zolder, kruipkelder, kelder, mooie tuin met serre en een ruime garage. Zonnepanelen. EPC 295 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebieden met landelijk karakter, agrarische gebieden Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: nee (ref: 3254472)

Meer details

Borgloon huis te koop € 249.000
019 - Mooie rijwoning rustig gelegen, doch in het centum van Borgloon. Gelijkvloers is er een inkomhall, living, keuken, bureel, wasplaats en 2 bergingen. Op de eerste verdieping is er een nachthall, 3 slaapkamers en een badkamer. De geïsoleerde zolderverdieping is ingericht als slaapkamer. Verder is er een koer en kelder. Deels rolluiken. EPC 161 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3251451)

Meer details

Hasselt appartement Verkocht  
075 - Mooi appartement op de tweede verdieping met een hal, living, ingebouwde keuken, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers en berging. Balkon. Verder is er een kelder met berging en autostaanplaats. Steentapijt in keuken en badkamer. EPC: 182 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3248878)

Meer details

Blankenberge appartement te koop € 265.000
063 - Mooi appartement ideaal gelegen in het centrum van Blankenberge op een 200m van het Casino en op wandelafstand van het strand! Op de 1ste verdieping met een inkomhall, living met open keuken, badkamer, berging en 2 slaapkamers en mogelijkheid tot 3de slaapkamer of berging. Kelderruimte (nr 15) en gemeenschappelijke fietsenstalling. Lift aanwezig. EPC 180 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3248325)

Meer details

Tongeren huis te koop € 240.000
007 - Woning met gelijkvloers een inkomhall, living, keuken, berging, wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. EPC 488 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3232716)

Meer details

Heers huis te koop € 170.000
024 - Ruime woning met gelijkvloers een inkomhall, living, keuken en eetplaats. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 3 slaapkamers. Verder is er een garage met wasplaats, een veranda, zolder, kelder, en tuin. EPC 410 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3232649)

Meer details

Kortessem Guigoven huis te koop € 255.000
058 - Gelijkvloerse woning met een inkomhall, living, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, berging. Verder is er een tuin met een bbq en een prachtig groen uitzicht. Garage en zolder. Naastliggend 2 stukken boomgaard. EPC 507 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3224790)

Meer details

Tongeren Koninksem huis te koop € 280.000
057 - Ruime woning rustig gelegen, voortuin en achtertuin, dubbele garage met ruime berging en automatische poort, hekwerk rondom de woning met automatische poort, alarminstallatie, overal airco, 2 badkamers, 4 slaapkamers, bureauruimte, ruime tuin met aanplantingen en terras en BBQ, ruime living met haardcassette en parket, waterverzachter, videofoon. Deels houten en deels kunststoframen met dubbele beglazing. Centrale verwarming op aardgas. EPC 221 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebieden Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja (ref: 3219259)

Meer details

Borgloon huis te koop € 299.000
011 - Alleenstaande karaktervolle burgerwoning uit midden 19 eeuw , met ordonnantie en cementering uit laatste kwart19 de eeuw. Opgenomen op de inventaris van onroerend erfgoed . EPC 467 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebieden Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3217248)

Meer details

Borgloon huis te koop € 230.000
035 - Instapklare gelijkvloerse kangoeroe woning zeer rustig gelegen (in een doodlopend straatje) doch is de verbindingsweg Tongeren - St Truiden makkelijk te bereiken. Er is ook een tuin en garage. Het pand leent zich tot verschillende doeleinden, zowel voor gezinswoning als voor bv. kinderen die voor hun ouders zorgen en toch de privacy willen bewaren door apart onder één dak te wonen. Maar de woning kan ook perfect dienen voor uitoefening van vrije beroepen, kinderopvang.... Er is een ruime parking. EPC 281 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied met landelijk karakter Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3208719)

Meer details

Wellen huis te koop € 245.000
044 - Open bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhall, toilet, living, keuken, tv hoek, berging voor verwarmingsketel. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer en toilet. Zolder, garage, bijgebouw en tuin. EPC 519 kWh/m² Instapklare gelijkvloerse kangoeroe woning zeer rustig gelegen (in een doodlopend straatje) doch is de verbindingsweg Tongeren - St Truiden makkelijk te bereiken. Er is ook een tuin en garage. Het pand leent zich tot verschillende doeleinden, zowel voor gezinswoning als voor bv. kinderen die voor hun ouders zorgen en toch de privacy willen bewaren door apart onder één dak te wonen. Maar de woning kan ook perfect dienen voor uitoefening van vrije beroepen, kinderopvang.... Er is een ruime parking. EPC 281 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3204259)

Meer details

Tongeren appartement te koop € 185.000
018 - Mooi appartement gelegen in hartje Tongeren, winkels bereikbaar op wandelafstand! Er is een eetkamer met terras, keuken, living, nachthal met toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met terras, badkamer en een derde kamer te gebruiken als bureel of slaapkamer. Kelder (nr.8) EPC: 202 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3204144)

Meer details

Borgloon huis te koop Prijs op aanvraag
070 - Mooie gelijkvloers woning met hall, mogelijkheid tot bureel, living, nachthall, apart toilet, badkamer, 3 slaapkamers, ingebouwde keuken, terras, berging, garage, kelder en een tuin EPC 269 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3201501)

Meer details  Virtueel bezoek

Borgloon huis Verkocht  
023 - Mooie woning met veel licht inval met gelijkvloers een inkomhall, living, eetkamer, bureel, open keuken en badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Verder is er een tuin, terras, berging voor verwarmingsketel en tuinberging, zolder met mogelijkheid tot extra kamer. EPC 361 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3191815)

Meer details

Tongeren huis te koop € 199.000
021 - Ruim op te knappen herenhuis met op het gelijkvloers een inkomhall, bureelruimte, keuken, berging/wasplaats, living en eetplaats, apart toilet. Op de eerste verdieping is er een overloop, nachthall, berging, twee slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een overloop en nachthall en twee slaapkamers. Verder vinden we er een koer, zolder en kelder. EPC 632 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3185653)

Meer details

Borgloon Hoepertingen huis te koop € 645.000
Hoepertingen Project - Projectgrond met een oppervlakte van 2628m² gelegen in het centrum van Hoepertingen vlakbij de kerk. Volledig gelegen in rode zone. Ideaal voor appartementen/woningen met parkings. EPC: (5) 436 kWh/m² 20170303-0001938847-1. (1) 793 kWh/m² 20161216-0001919384-1. (3) 539 kWh/m² 20161216-0001919385-1. (ref: 3181587)

Meer details

Borgloon huis te koop € 142.000
074 - Rijwoning met gelijkvloers een hal, living, keuken, speelkamer, berging, veranda en tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Verder is er een zolder en een kelder. Geen garage. EPC 490 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met landelijk karakter. Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3174284)

Meer details

Borgloon huis te koop € 210.000
015 - Ideaal gelegen in het centrum project voor 2 appartementen en een handelsruimte. Garage. Goedgekeurde plannen op kantoor ter inzage. EPC 421 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3172465)

Meer details

Tongeren eengezinswoning Verkocht  
003 - Op te frissen woning met op het gelijkvloers een hall, living, ingebouwde keuken, bureel, badkamer en inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. Verder treffen we er een werkatelier, vrijstaande garagebox, koer en grote tuin met vijver en tuinhuis aan. Ook is er een kelder en zolder. Het pand leent zich tot diverse doeleinden. EPC 500 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Agrarische gebieden. Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3167095)

Meer details

Borgloon huis Verkocht  
071 - VERLAAGDE PRIJS! Half open bebouwing met mooi aangelegd voortuintje. Gelijksvloers is er een inkomhal, een toilet, een living met eetkamer, een keuken, een berging, een veranda en een kelder met een deur die uitgeeft op de buitenkoer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Zolder. EPC: 562 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaardingen: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen (ref: 3124574)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 170.000
040 - Zeer mooi appartement op de tweede verdieping met een inkomhall, toilet, living, ingebouwde keuken, badkamer met douche, 1 tweepersoonsslaapkamer en 1 éénpersoonsslaapkamer, berging, terras. Gesloten garage (nr3) en berging. EPC 109 kWh/m². Stedenbouwkundige vergunning verkregen: ja Meest recente bestemming: Woongebied Dagvaarding uitgebracht: neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3121474)

Meer details

Borgloon bouwgrond Verkocht  
025 PROJECT GROND - Bouwgrond met een totale oppervlakte van 5a36ca Geschikt voor woning of appartementen! (ref: 3121064)

Meer details

Borgloon Bommershoven bouwgrond Verkocht  
050-1 - Bouwgrond lot 1 en lot 2 met een oppervlakte 27a98ca. (ref: 3115381)

Meer details

Borgloon Bommershoven huis te koop € 166.000
050 - Half open bebouwing gelegen in een oase van rust en een prachtig groen uitzicht! Gelijkvloers vinden we er een inkomhall, living, ruime keuken, badkamer met douche, slaapkamer/bureel en chauffage berging. Op de eerste verdieping is er een nachthall en 3 slaapkamers. Zolder. Verder is er een tuin, stallingen die ook uiterst geschikt zijn als werkplaats of mits verkrijgen van vergunning voor een B&B. Garage. EPC 730 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: nee Meest recente bestemming: woongebieden met landelijk karakter en landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3115372)

Meer details

Leopoldsburg appartement te koop € 129.000
034 - Appartement op de 3de verdieping met living, keuken, badkamer met ligbad en douche in bad, toilet, 3 slaapkamers, klein terras, berging en garage. EPC 404kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (ref: 3083044)

Meer details

Heers individuele handelszaak te koop € 295.000
043 - Handelsruimte en/of opslagruimte van 630 m². Ideaal gelegen vlakbij de drukke verbinding St Truiden - Luik. Mogelijkheid om vergunning aan te vragen voor 1 of 2 woningen (mits verkrijgen van vergunning). Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met landelijk karakter en landschappelijk karakter. Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3079230)

Meer details

Borgloon Hoepertingen huis te koop € 295.000
073 - Volledig te renoveren woning of projectgrond EPC 436 kWh/m² (ref: 3055294)

Meer details

Borgloon Gors-Opleeuw huis te koop € 299.995
046 - Mooie woning gelegen in het uiterst rustige Gors-Opleeuw. Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal, berging, keuken, living, slaapkamer, badkamer, bureel en veranda. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, 4 slaapkamers en een badkamer. Verder is er een garage, ruime tuin, drie stallingen voor paarden en weide voor eventueel paarden evenals opslagplaats voor hooi. De woning werd gerenoveerd in 1992 en er werd in 2002 deels een nieuwbouw geplaatst. EPC 300 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: ja Meest recente bestemming: landschappelijk waardevol agrarisch gebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3048210)

Meer details

Borgloon individuele handelszaak te koop € 189.000
069 Investeringspand - Handelspand met appartement in hartje centrum gelegen! De winkel heeft een aparte stockruimte, bureel, toilet, en paskamers. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van +/- 92 m² met een hal, apart toilet, een badkamer, een berging, 2 slaapkamers, een living met keukenhoek, een terras en een garage. Aandelen overdracht. Verdere inlichtingen ter kantore. EPC 310 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met een cult., hist. en/of estetische waarde Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2982610)

Meer details

Sint-Truiden individuele handelszaak te koop € 65.000
061 - Ideaal gelegen handelsruimte, vlakbij centrum Sint-Truiden van ongeveer 46m² geschikt voor diverse doeleinden met keukenblok en toilet. Ruime parkeergelegenheid vlakbij. Verhuurd aan 450 euro per maand. (Meer dan 7% opbrengst) Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Gebied met economisch activiteiten Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2982144)

Meer details

Borgloon Hoepertingen huis te koop € 350.000
017 - Volledig te renoveren rijwoningen of projectgrond. Nummer 3: EPC 539 kWh/m² - 20161216-0001919385-1 Nummer 1: EPC 793 kWh/m² - 20161216-0001919384-1 (ref: 2982005)

Meer details

Borgloon Hoepertingen huis te koop Prijs op aanvraag
052 - Woning met op het gelijkvloers een hall, zithoek, eetkamer, keuken, badkamer, bureelruimte, 2 slaapkamers, keldertje, berging. Op de eerste verdieping is er een nachthall, 1 slaapkamer, badkamer, zolder. Verder is er een tuin, stallingen en een dubbele autostaanplaats. EPC 478 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met landelijk karakter, parkgebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2923194)

Meer details

Borgloon bouwgrond te koop € 82.000
027-3 - Deze bouwgrond bestemd voor een half-open bebouwing op een perceel van 5a 87ca met een straatbreedte van 12,80m een diepte van ca. 50m. De bouwgrond is gelegen langs de Lambertusstraat met een prachtig uitzicht op de achterliggende boomgaarden en Kasteel van Hulsberg. Type bouw : Huis Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Nee Verkavelingsvergunning : Ja Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk) Voorkooprecht RUP : Nee Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee Aanvullende stedenbouwkundige gegevens : Niet meegedeeld Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed : Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied (ref: 2693044)

Meer details

Borgloon individuele handelszaak te koop Prijs op aanvraag
013 - Handelspand met woonst geschikt voor horeca of andere handel. Vrij van brouwerij. Pand heeft een lopend huurcontact. EPC 588 kWh/m² (ref: 2523860)

Meer details

Borgloon Hoepertingen duplex te koop € 224.000
060-6 - Project aen’t Paenhuys is een geheel van 9 woningen. Deze zijn gelegen in het hart van Hoepertingen. De woningen zijn rustig gelegen en hebben een ideale ligging doordat de grotere steden zoals Borgloon, Hasselt en Sint-Truiden, makkelijk toegankelijk zijn. Hoepertingen die vooral bekend is om de mooie bloesems, heeft prachtige fiets- en wandelroutes waar je volop kan genieten van de rust. 8 woningen worden gebouwd in moderne, hedendaagse bouwstijl. 1 woning zal gelegen zijn in een bestaande te renoveren hoeve. Alle woningen worden gebouwd volgens de opgelegde normen voor energiezuinig wonen en beschikken over de wettelijke attesten met betrekking tot isolatie, ventilatie en verwarming. Alle woningen worden ook met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf het eigen materiaal kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, enz. Het keuzemateriaal ligt in de respectievelijke verkooppunten. De tuinen en/of terrassen hebben een zuidelijke oriëntatie, met zicht op het prachtige park en kasteel Mariagaarden. Elk woning zal ook beschikken over een overdekte garageplaats en fietsenstalling. De eerst volgende bouwfase betreft woning 6. Dit is een mooie duplex op de eerste en tweede verdieping met op de eerste verdieping een inkomhal, apart toilet, living, open keuken, berging, terras. Op de tweede verdieping is er een nachthall, badkamer met bad, douche, wc en lavabo, 3 slaapkamers.Garage. EPB: E70 Stedenbouwkundige vergunning: neen Bestemming: Woongebied Dagvaardingen: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen (ref: 2506216)

Meer details

Borgloon Hoepertingen duplex te koop € 231.500
060-5 - Project aen’t Paenhuys is een geheel van 9 woningen. Deze zijn gelegen in het hart van Hoepertingen. De woningen zijn rustig gelegen en hebben een ideale ligging doordat de grotere steden zoals Borgloon, Hasselt en Sint-Truiden, makkelijk toegankelijk zijn. Hoepertingen die vooral bekend is om de mooie bloesems, heeft prachtige fiets- en wandelroutes waar je volop kan genieten van de rust. 8 woningen worden gebouwd in moderne, hedendaagse bouwstijl. 1 woning zal gelegen zijn in een bestaande te renoveren hoeve. Alle woningen worden gebouwd volgens de opgelegde normen voor energiezuinig wonen en beschikken over de wettelijke attesten met betrekking tot isolatie, ventilatie en verwarming. Alle woningen worden ook met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf het eigen materiaal kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, enz. Het keuzemateriaal ligt in de respectievelijke verkooppunten. De tuinen en/of terrassen hebben een zuidelijke oriëntatie, met zicht op het prachtige park en kasteel Mariagaarden. Elk woning zal ook beschikken over een overdekte garageplaats en fietsenstalling. De eerst volgende bouwfase betreft woning 5. Dit is een mooie duplex op de eerste en tweede verdieping met op de eerste verdieping een inkomhal, apart toilet, living, open keuken, berging, terras. Op de tweede verdieping is er een nachthall, badkamer met bad, douche, wc en lavabo, 3 slaapkamers.Garage. EPB: E70 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaardingen: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen (ref: 2499962)

Meer details

Borgloon huis te koop Prijs op aanvraag
049 - Volledig te renoveren geklasseerd pand, met dubbele woning en handelspand ideaal gelegen in hartje centrum! Verbouwing mogelijk tot 3 eenheden. Plannen beschikbaar ter kantore. EPC 417 kWh/m². Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met een cult., hist. en/of estetische waarde. Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2367835)

Meer details

Borgloon gebouw voor gemengd gebruik te koop Prijs op aanvraag
Immokantoor info en voorwaarden ten kantore - Overdracht van aandelen. Bekend Immokantoor, regio Zuid-Limburg. Immo vennootschap: inkoop/verkoop, projectontwikkeling, verhuur, schattingen en beheer. Info en voorwaarden enkel ten kantore !!!. In de vennootschap bevinden zich verschillende eigendommen . Info : jeanmarie@telenet.be (ref: 2324738)

Meer details

Scherpenheuvel-Zichem individuele handelszaak te koop Prijs op aanvraag
006 - Mooi handelspand op een toplocatie in het bruisende centrum vlak tegenover de Basiliek van Scherpenheuvel met een totale oppervlakte van +/- 350 m²! Ideaal voor een horecazaak of winkel! Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van +/-132 m², er is een lift in gebouw aanwezig voor ieder verdiep . Meer info: 0475/78.62.72. Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2228928)

Meer details

Borgloon huis te koop € 85.000
008 - Centraal gelegen te renoveren rijwoning met gelijkvloers een living, een keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Zolder. Klein landgebouwtje van +/- 36ca. EPC: 645 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Nee Verkavelingsvergunning :Neen Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde Voorkooprecht: Neen Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Neen (ref: 2052118)

Meer details

Borgloon Haren bouwgrond te koop € 160.000
H014 - Bouwgrond voor een mooie open bebouwing! Rustig gelegen op een perceel van 14a18ca. Breed: +/-18m Lengte: +/- 77m. Stedenbouwkundige vergunning: neen Bestemming: Woongebied Dagvaardiging uitgebracht: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: ja (ref: 1996731)

Meer details

Borgloon gelijkvloerse verdieping In optie € 219.000
016-2 - Ruim gelijkvloers appartement met inkomhal, gastentoilet, living, ingebouwde open keuken, berging, 3 slaapkamers en badkamer. Tuintje. Mogelijkheid tot aankoop van garage of autostaanplaats. EPC: 274 kWh/m² Stedebouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja (ref: 1638246)

Meer details

Borgloon individuele handelszaak te koop Prijs op aanvraag
067 Beleggingspand commerieel of bewoning - Handelshuis met woonst! Ideaal gelegen in het centrum van Borgloon tussen Tongeren en St Truiden met op het gelijkvloers +- 320 m² bureelruimte / Stockplaats /handelsruimte. Op de verdieping mogelijkheid tot woonst /kantoren enz . Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen. (ref: 1568471)

Meer details

Wellen appartement te koop € 170.000
029 - Wellen: Project Hoveniertje. Prachtig nieuwbouwproject. Luxe appartementen met terras. Twee of drie slaapkamers, badkamer, living, berging. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja. Meest recente bestemming: woongebied. Dagvaardingen uitgebracht : neen. Voorkooprecht op dit goed: neen. Verkavelingsvergunning verkregen: neen. (ref: 1470290)

Meer details

Wellen appartement te koop € 170.000
029 - 3.2 - Appartement op de derde verdieping met inkom, kinderkamer, berging/wasruimte, badkamer, gang, kookhoek, zithoek, slaapkamer, terras voor + zolder. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. K peil 36 E peil 74 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaarding: neen Verkavelelingsvergunning: neen Voorkooprecht: neen Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (ref: 1468283)

Meer details

Wellen appartement te koop € 170.000
029 - 3.1 - Appartement op de derde verdieping met inkom, kinderkamer, berging/wasruimte, badkamer, gang, kookhoek, zithoek, slaapkamer, terras voor + zolder. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. K peil 36 E peil 74 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaarding: neen Verkavelelingsvergunning: neen Voorkooprecht: neen Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (ref: 1468268)

Meer details

Wellen appartement te koop € 190.000
029 - 2.1 - Appartement op de tweede verdieping met inkom, kinderkamer, berging/wasruimte, badkamer, gang, WC, kookhoek + zithoek, slaapkamer, terras voor + achter, zolder. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. K peil 36 E peil 81 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaarding: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen Mogelijk overstromingsgevoelig gebied. (ref: 1468204)

Meer details

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 52
Powered by WHISE

Copyright WHISE nv © 2018 - All rights reserved