Gelieve uw selectie te maken.
 
            Gemeente     Categorie     Prijs    
          
Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 64

    Stad Type Doel Prijs
Heers Mechelen-Bovelingen huis te koop € 119.000
067 - Rijwoning met gelijkvloers een inkomhall, living, eetkamer, keuken, badkamer met toilet, 1 slaapkamer, wasplaats/berging en cv-berging. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruimere slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, ook is er mogelijkheid om uit te breiden naar een extra slaapkamer. Verder is er een tuin met tuinberging, kelder en zijn er overal rolluiken voorzien. EPC 677 kWh/m² (ref: 3645769)

Meer details

Marchin kasteel te koop Prijs op aanvraag
014 Prachtig recent gerenoveerd kasteel omgeving HUY - Prachtig recent gerenoveerd kasteel met park gelegen op +/- 6ha50a geschikt voor verschillende doeleinden. Ligging omgeving Huy. Vlot bereikbaar via autostrade en zeer rustige ligging! Voor meer info mailen naar info@rgimmo.be. EPC: 496 kWh/m² (ref: 3634133)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot penthouse te koop € 283.000
058 -W6 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 6 is het luxe penthouse gelegen op het hoogste niveau met een privé lift die uitgeeft naar de privé inkom met een apart toilet, berging, woonkamer, keuken en eetkamer, terras en overdekt terras, één slaapkamer met balkon. (ref: 3629562)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 250.000
058 -W5 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 5 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met toilet, vide en overloop. Verder is er ook een carport, tuin, terras en tuinberging. (ref: 3629488)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 255.000
058 -W4 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 4 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet en overloop. Verder is er ook een carport. (ref: 3629115)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 252.000
058 -W3 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 3 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras en tuintje met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en balkon, badkamer, apart toilet, vide. Verder is er ook een zolder en een carport. (ref: 3629043)

Meer details

Borgloon huis te koop € 219.000
011 - VERLAAGDE BESPREEKBARE PRIJS! Alleenstaande karaktervolle burgerwoning uit midden 19 eeuw , met ordonnantie en cementering uit laatste kwart19 de eeuw. Opgenomen op de inventaris van onroerend erfgoed . EPC 467 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebieden Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3628248)

Meer details

Sint-Truiden Groot-Gelmen huis te koop € 225.000
062 - Open bebouwing met een inkomhall, apart toilet, keuken en living. Op de eerste verdieping is er een nachthall, 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is volledig onderkelderd. Verder is er een garage en ruime tuin. EPC 733 kWh/m² (ref: 3624667)

Meer details

Borgloon bouwgrond Verkocht  
003 - L5 - Bouwgrond (lot 5) voor een half open bebouwing op een perceel van 512m². (ref: 3620444)

Meer details

Borgloon bouwgrond Verkocht  
003 - L4 - Bouwgrond voor een half open bebouwing op een perceel van 442m². (ref: 3620439)

Meer details

Borgloon bouwgrond Verkocht  
003 - L3 - Bouwgrond (lot 3) voor een open bebouwing op een perceel van 612m². (ref: 3620420)

Meer details

Borgloon binnenstaanplaats te koop € 18.000
015-1 - Garage/autostaanplaats in het centrum van Borgloon! (ref: 3603713)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot penthouse te koop € 283.000
058 - W6 Penthouse - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 6 is het luxe penthouse gelegen op het hoogste niveau met een privé lift die uitgeeft naar de privé inkom met een apart toilet, berging, woonkamer, keuken en eetkamer, terras en overdekt terras, één slaapkamer met balkon. (ref: 3597101)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 250.000
058 - W5 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 5 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met toilet, vide en overloop. Verder is er ook een carport, tuin, terras en tuinberging. (ref: 3596817)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 255.000
058 - W4 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 4 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet en overloop. Verder is er ook een carport. (ref: 3596762)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 252.000
058 - W3 - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 3 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras en tuintje met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en balkon, badkamer, apart toilet, vide. Verder is er ook een zolder en een carport. (ref: 3596741)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 274.400
028 - A2.4 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe duplex appartement 2.4 op de tweede verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, vide, bureel, mezzanine/salon, berging en een terras met berging . Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596361)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 272.600
028 - A2.3 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Het luxe duplex appartement 2.3 op de tweede verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, vide, bureel, mezzanine/salon, berging en een terras met berging . Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596360)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 272.200
028 - A2.2 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Het luxe duplex appartement 2.2 op de tweede verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, vide, bureel, mezzanine/salon, berging en een terras . Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596359)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 262.500
028 - A2.1 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe duplex appartement 2.1 op de tweede verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, vide, bureel, mezzanine/salon, berging en een terras . Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596358)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 266.230
028 - A1.5 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe duplex appartement 1.5 op de eerste verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, apart toilet, badkamer met toilet, 1 slaapkamer, vide, bureel, berging en een terras vooraan en een achteraan. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596357)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 193.100
028 - A1.4 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Het luxe appartement 1.4 op de eerste verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer met toilet, 1 slaapkamer met dressing of bureel,berging en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596356)

Meer details

Borgloon appartement Verkocht  
028 - A1.3 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Het luxe appartement 1.3 op de eerste verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer met toilet, 1 slaapkamer, bureel,berging en een terras met berging. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596355)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 194.500
028 - A1.2 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Het luxe appartement 1.2 op de eerste verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer met toilet, slaapkamer met dressing, berging en een terras met berging. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596354)

Meer details

Borgloon appartement In optie € 181.800
028 - A1.1 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe appartement 1.1 op de eerste verdieping heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 1 slaapkamer, berging, apart toilet en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596353)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 229.500
028 - A0.5 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe appartement 0.5 op het gelijkvloers heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, 2 bergingen, apart toilet en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596352)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 220.000
028 - A0.4 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe appartement 0.4 op het gelijkvloers heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596351)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 212.000
028 - A0.3 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe appartement 0.3 op het gelijkvloers heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596350)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 211.000
028 - A0.2 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. Voorzien van zonnepanelen. Het luxe appartement 0.2 op het gelijkvloers heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet en een terras. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). (ref: 3596349)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 207.000
028 - A0.1 - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee' bestaande uit 14 luxe appartementen. Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard voor alle appartementen (U dient de eerste 5 jaar maar de helft van het KI te betalen). BEN 20 is optioneel (U dient de eerste 5 jaar geen KI te betalen). Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100 m van de verbindingsweg Tongeren - Sint-Truiden en van het centrum van Borgloon en winkels. Het luxe appartement 0.1 op het gelijkvloers heeft een woonkamer, eetkamer, open keuken, badkamer, 1 slaapkamer, apart toilet, één terras vooraan en één achteraan. Voorzien van zonnepanelen. Ondergrondse autostaanplaats (vanaf 15.000 euro) en een kelder (vanaf 1680 euro). Alle appartementen worden met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf de materialen kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, keukens, enz.. (ref: 3596348)

Meer details

Borgloon nieuwbouw appartement te koop € 199.000
028 Project De Klee - Prachtig nieuwbouwproject 'De Klee', 14 luxe appartementen Bijna Energie Neutraal! BEN 30 is standaard, BEN 20 is optioneel, waardoor de appartementen energie besparend blijven. Het project is gelegen in een groene omgeving met mooi uitzicht, doch op 100m van de verbindingsweg Tongeren - St Truiden. De indeling van de appartementen is nog zelf te bepalen, ieder appartement beschikt over een parkeerplaats en een berging. Gelijkvloers zijn er 4 ruime 2-kamer appartementen en 1 ruim 1-kamer appartement elke voorzien van een zongericht terras en de lift geeft toegang tot de parkeergarage. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime 2-kamer appartementen en 1 ruim 1-kamer appartement eveneens voorzien van zongerichte terrassen en een ruim 2 kamer duplex appartement bereikbaar via een buitentrap met een terras vooraan en een achteraan. De tweede verdieping bestaat uit 4 ruime duplex appartementen met 2 of 3 slaapkamers of aangrenzende dressing, met zon gerichte terrassen. Vanaf 199.000 euro excl.kosten. E<30 standaard = 5 jaar lang maar 1/2 KI betalen E<20 OPTIE = 5 jaar lang geen KI betalen Prijzen zijn excl. kosten en incl. parkeerplaats en kelder. (ref: 3596347)

Meer details  Virtueel bezoek

Borgloon gebouw voor gemengd gebruik te koop Prijs op aanvraag
Nieuwbouwproject - Prachtig recent vergund nieuwbouwproject in ZUID-Limburg . INfo : RG IMMO Markt 2 3840 Borgloon 0475 78 62 72 (ref: 3596156)

Meer details

Borgloon huis te koop € 85.000
005 - Volledig te renoveren woning of bouwgrond. EPC 782 kWh/m² (ref: 3587843)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis Verkocht  
058-W2 - Prachtige nieuwbouw woning met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras en tuintje met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, apart toilet, vide. Verder is er ook een zolder en een carport. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! (ref: 3582896)

Meer details

Borgloon appartement te koop Prijs op aanvraag
010 - Projectgrond met vergunning gelegen in het centrum van Borgloon voor het bouwen van 5 appartementen met autostaanplaats. (ref: 3578642)

Meer details

Tongeren huis te koop € 350.000
024 - Prachtige rustig gelegen gelijkvloerse open bebouwing met een inkomhall (2.90m x 4m), apart toilet (0.90m x 1m), vestiaire ( 1.35m x 1m), living (4.80m x 4.50m) en eetplaats (4.20m x 7m), keuken (3.70m x 4m), badkamer (3.50m x 3m), 2 slaapkamers (3.50m x 5.15m en 3.25m x 4m), overdekt terras (1.80m x 4m), veranda en garage (8.85m x 3.50m). Kruipkelder. In de tuin bevindt zich nog een garage (3.85m x 5.65m) en tuinhuisje. Tevens is er ook een mooie (zwem)vijver. EPC 591 kWh/m² (na opmaak van het EPC zijn de buitenmuren nog van isolatie voorzien!) (ref: 3567794)

Meer details

Tongeren huis Verkocht  
021 - Ruim op te knappen herenhuis met op het gelijkvloers een inkomhall, bureelruimte, keuken, berging/wasplaats, living en eetplaats, apart toilet. Op de eerste verdieping is er een overloop, nachthall, berging, twee slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een overloop en nachthall en twee slaapkamers. Verder vinden we er een koer, zolder en kelder. EPC 632 kWh/m² Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3566786)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 228.050
059 - W1 - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 loft. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W1 bevindt zich gelijkvloers en heeft een inkomhall, toilet, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. (ref: 3491501)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 284.000
059 - W7 Penthouse - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 penthouse. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W7 Het Penthouse, bevindt zich op de derde verdieping en heeft een inkomhall, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer met toilet, 2 slaapkamers en ruimte voor een bureel of extra slaapkamer, en twee terrassen vooraan en twee terrassen achteraan. (ref: 3491238)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 229.130
059 - W6 - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 loft. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W6 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een inkomhall, toilet, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en overdekt terras. (ref: 3491228)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 199.250
059 - W5 - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 loft. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W5 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een inkomhall, toilet, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en overdekt terras. (ref: 3491088)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 299.130
059 - W4 - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 loft. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W4 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een inkomhall, toilet, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. (ref: 3491071)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 246.050
059 - W2 - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 loft. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. W2 bevindt zich gelijkvloers en heeft een inkomhall, toilet, woonkamer, eetkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. (ref: 3491053)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 199.250
059 Project Haspengoud - Nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxe appartementen en 1 penthouse. Bijna Energie Neutraal (E<30 = 5j helft KI betalen). Ieder appartement is voorzien van een terras en parkeerplaats. Omliggende steden zijn door de uitstekende ligging zeer goed te bereiken. Het stadscentrum is te voet bereikbaar. Ideaal voor wie landelijk wil wonen en toch een vlotte verbinding wenst. Ieder appartement heeft een inkomhall, toilet, living, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, terras en een parkeergelegenheid achter het gebouw. Het penthouse heeft een extra slaapkamer of bureelruimte en heeft zowel vooraan als achteraan 2 terrassen. Prijzen vanaf 199.250 euro excl.kosten. (ref: 3490594)

Meer details

Linter bouwgrond te koop € 129.000
045 - Bouwgrond voor een open bebouwing met een oppervlakte van 13a36ca. 16,54m breed en 100m diepte. (ref: 3490345)

Meer details

Borgloon Broekom huis Verkocht  
052 - Mooie rustig gelegen instapklare open bebouwing met gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, living en ingebouwde keuken. Op de eerste verdieping is er een badkamer en 4 slaapkamers. Via de veranda komen we in de tuin met tuinberging. Ook is er een inpandige garage en kelder. EPC 350 kWh/m² (ref: 3489624)

Meer details

Kortessem Vliermaalroot huis te koop € 254.000
058 Project 'T Root Vliermaal - Nieuwbouwproject van 5 woningen en 1 penthouse dat zich situeert zich op de hoek van de Gauwerstraat en de Fonteinstraat in het centrum van Vliermaalroot. Het dorpsplein ligt vlak tegenover het project. Scholen en een aantal handelszaken liggen vlakbij. Het project ligt in een groene omgeving, wat een groot pluspunt is voor mensen die graag rustig wonen. De bereikbaarheid is optimaal, de afstand tot het centrum van Kortessem bedraagt ca.5km, de afstand tot de afrit Diepenbeek van de E 313 bedraagt eveneens 5km van de site (5min). Bijna Energie Neutraal! Woning 2 heeft gelijkvloers een inkomhall, apart toilet, berging, keuken en woonkamer, terras en tuintje met tuinbergplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, apart toilet, vide. Verder is er ook een zolder en een carport. (ref: 3470104)

Meer details

Maasmechelen appartement te koop Prijs op aanvraag
007 - Project Town Hall - Prachtig nieuwbouw project genaamd Town Hall. Gelegen in Maasmechelen dat dag na dag meer uitgroeit tot een stedelijke leefomgeving en waar dit project mee deel van uitmaakt. In dit project zullen gezinnen, koppels als ook gepensioneerden hun thuis vinden. Het betreft in Urban Villa D 6 appartementen met een inkomhall, apart toilet, berging, 2 of 3 slaapkamers, eetkamer en zithoek en badkamer. Een bewoonbare opp. van 85m² tot 105m². Ieder appartement beschikt ook ondergronds over een autostaanplaats en een berging/kelder. De appartementen hebben een overdekt terras van 12m tot 90m². Aan de achterzijde is er een gezellig binnenplein. (ref: 3434214)

Meer details

Sint-Truiden Gelinden huis In optie € 140.000
071 - Te renoveren woning met gelijkvloers een inkomhall, living, keuken, bureel (mogelijkheid tot slaapkamer) en badkamer. Op de eerste verdieping is er een nachthall, 2 slaapkamers en een kleine zolder. Verder vinden we er ook een koer, tuin, garage en kelder terug. EPC 765 kWh/m² (ref: 3396941)

Meer details

Borgloon appartement te koop € 149.000
066 - Appartement op de 3de verdieping met een inkomhall, apart toilet, living, keuken, berging/wasplaats. Via de trap naar de vierde verdieping vinden we een nachthall, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Kelder. EPC 133 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Ja Verkavelingsvergunning :ja Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister: Woongebied Voorkooprecht: Neen Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Neen (ref: 3360316)

Meer details

Borgloon bouwgrond (projecten) In optie Prijs op aanvraag
037 - Projectgrond met alle mogelijkheden van +/- 1000m². Topligging in het centrum van Borgloon! (ref: 3359514)

Meer details

Blankenberge appartement te koop € 265.000
063 - Mooi appartement ideaal gelegen in het centrum van Blankenberge op een 200m van het Casino en op wandelafstand van het strand! Op de 1ste verdieping met een inkomhall, living met open keuken, badkamer, berging en 2 slaapkamers en mogelijkheid tot 3de slaapkamer of berging. Kelderruimte (nr 15) en gemeenschappelijke fietsenstalling. Lift aanwezig. EPC 180 kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3248325)

Meer details

Borgloon huis te koop € 180.000
015 - Ideaal gelegen in het centrum project voor 2 appartementen en een handelsruimte. Goedgekeurde plannen op kantoor ter inzage. EPC 421 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 3172465)

Meer details

Leopoldsburg appartement In optie € 129.000
034 - Appartement op de 3de verdieping met living, keuken, badkamer met ligbad en douche in bad, toilet, 3 slaapkamers, klein terras, berging en garage. EPC 404kWh/m². Dagvaarding uitgebracht: neen Stedenbouwkundige Vergunning uitgereikt: ja Meest recente bestemming: Woongebied Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: ja Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (ref: 3083044)

Meer details

Borgloon huis Verkocht  
073 - Rustig gelegen instapklare woning met ruime living, bureelruimte, keuken, gerenoveerde badkamer, berging, wasplaats, ruime garage, 5 slaapkamers, grote tuin. Zolder en kelder EPC 436 kWh/m² (ref: 3055294)

Meer details

Borgloon bouwgrond te koop € 82.000
027-3 - Deze bouwgrond bestemd voor een half-open bebouwing op een perceel van 5a 87ca met een straatbreedte van 12,80m een diepte van ca. 50m. De bouwgrond is gelegen langs de Lambertusstraat met een prachtig uitzicht op de achterliggende boomgaarden en Kasteel van Hulsberg. Type bouw : Huis Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Nee Verkavelingsvergunning : Ja Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk) Voorkooprecht RUP : Nee Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee Aanvullende stedenbouwkundige gegevens : Niet meegedeeld Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed : Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied (ref: 2693044)

Meer details

Borgloon individuele handelszaak te koop Prijs op aanvraag
013 - Handelspand met woonst geschikt voor horeca of andere handel. Vrij van brouwerij. Pand heeft een lopend huurcontact. EPC 588 kWh/m² (ref: 2523860)

Meer details

Borgloon Hoepertingen duplex te koop € 224.000
060-6 - Project aen’t Paenhuys is een geheel van 9 woningen. Deze zijn gelegen in het hart van Hoepertingen. De woningen zijn rustig gelegen en hebben een ideale ligging doordat de grotere steden zoals Borgloon, Hasselt en Sint-Truiden, makkelijk toegankelijk zijn. Hoepertingen die vooral bekend is om de mooie bloesems, heeft prachtige fiets- en wandelroutes waar je volop kan genieten van de rust. 8 woningen worden gebouwd in moderne, hedendaagse bouwstijl. 1 woning zal gelegen zijn in een bestaande te renoveren hoeve. Alle woningen worden gebouwd volgens de opgelegde normen voor energiezuinig wonen en beschikken over de wettelijke attesten met betrekking tot isolatie, ventilatie en verwarming. Alle woningen worden ook met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf het eigen materiaal kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, enz. Het keuzemateriaal ligt in de respectievelijke verkooppunten. De tuinen en/of terrassen hebben een zuidelijke oriëntatie, met zicht op het prachtige park en kasteel Mariagaarden. Elk woning zal ook beschikken over een overdekte garageplaats en fietsenstalling. De eerst volgende bouwfase betreft woning 6. Dit is een mooie duplex op de eerste en tweede verdieping met op de eerste verdieping een inkomhal, apart toilet, living, open keuken, berging, terras. Op de tweede verdieping is er een nachthall, badkamer met bad, douche, wc en lavabo, 3 slaapkamers.Garage. EPB: E70 Stedenbouwkundige vergunning: neen Bestemming: Woongebied Dagvaardingen: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen (ref: 2506216)

Meer details

Borgloon Hoepertingen duplex te koop € 231.500
060-5 - Project aen’t Paenhuys is een geheel van 9 woningen. Deze zijn gelegen in het hart van Hoepertingen. De woningen zijn rustig gelegen en hebben een ideale ligging doordat de grotere steden zoals Borgloon, Hasselt en Sint-Truiden, makkelijk toegankelijk zijn. Hoepertingen die vooral bekend is om de mooie bloesems, heeft prachtige fiets- en wandelroutes waar je volop kan genieten van de rust. 8 woningen worden gebouwd in moderne, hedendaagse bouwstijl. 1 woning zal gelegen zijn in een bestaande te renoveren hoeve. Alle woningen worden gebouwd volgens de opgelegde normen voor energiezuinig wonen en beschikken over de wettelijke attesten met betrekking tot isolatie, ventilatie en verwarming. Alle woningen worden ook met een grote kwaliteit instapklaar afgewerkt. De snelle kopers kunnen zelf het eigen materiaal kiezen, dit met betrekking tot de vloeren, binnendeuren, sanitaire toestellen, enz. Het keuzemateriaal ligt in de respectievelijke verkooppunten. De tuinen en/of terrassen hebben een zuidelijke oriëntatie, met zicht op het prachtige park en kasteel Mariagaarden. Elk woning zal ook beschikken over een overdekte garageplaats en fietsenstalling. De eerst volgende bouwfase betreft woning 5. Dit is een mooie duplex op de eerste en tweede verdieping met op de eerste verdieping een inkomhal, apart toilet, living, open keuken, berging, terras. Op de tweede verdieping is er een nachthall, badkamer met bad, douche, wc en lavabo, 3 slaapkamers.Garage. EPB: E70 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaardingen: neen Voorkooprecht: neen Verkavelingsvergunning: neen (ref: 2499962)

Meer details

Borgloon huis In optie Prijs op aanvraag
049 - Volledig te renoveren geklasseerd pand, met dubbele woning en handelspand ideaal gelegen in hartje centrum! Verbouwing mogelijk tot 3 eenheden. Plannen beschikbaar ter kantore. EPC 417 kWh/m². Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: neen Meest recente bestemming: Woongebied met een cult., hist. en/of estetische waarde. Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2367835)

Meer details

Scherpenheuvel-Zichem individuele handelszaak te koop Prijs op aanvraag
006 - Mooi handelspand op een toplocatie in het bruisende centrum vlak tegenover de Basiliek van Scherpenheuvel met een totale oppervlakte van +/- 350 m²! Ideaal voor een horecazaak of winkel! Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van +/-132 m², er is een lift in gebouw aanwezig voor ieder verdiep . Meer info: 0475/78.62.72. Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja Meest recente bestemming: woongebied met culturele, historische en/of estetische waarde Dagvaardingen uitgebracht : neen Voorkooprecht op dit goed: neen Verkavelingsvergunning verkregen: neen (ref: 2228928)

Meer details

Borgloon huis te koop € 85.000
008 - Centraal gelegen te renoveren rijwoning met gelijkvloers een living, een keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Zolder. Klein landgebouwtje van +/- 36ca. EPC: 645 kWh/m² Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Nee Verkavelingsvergunning :Neen Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde Voorkooprecht: Neen Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Neen (ref: 2052118)

Meer details

Wellen appartement te koop € 170.000
029 - Project Hoveniertje. NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR! Prachtig nieuwbouwproject. Luxe appartementen met terras. Twee of drie slaapkamers, badkamer, living, berging. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. Stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt: ja. Meest recente bestemming: woongebied. Dagvaardingen uitgebracht : neen. Voorkooprecht op dit goed: neen. Verkavelingsvergunning verkregen: neen. (ref: 1470290)

Meer details

Wellen appartement te koop € 170.000
029 - 3.1 - Appartement op de derde verdieping met inkom, kinderkamer, berging/wasruimte, badkamer, gang, kookhoek, zithoek, slaapkamer, terras voor + zolder. Autostaanplaats mogelijk. Centraal gelegen, vlak tegenover het gemeentehuis. Appartement in huidige toestand: zonder keuken, zonder badkamer, zonder toilet, zonder binnendeuren, zonder vloeren en zonder wandtegels. K peil 36 E peil 74 Stedenbouwkundige vergunning: ja Bestemming: Woongebied Dagvaarding: neen Verkavelelingsvergunning: neen Voorkooprecht: neen Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (ref: 1468268)

Meer details

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 64
Powered by WHISE

Copyright WHISE nv © 2019 - All rights reserved